Ormos István Duna Autó

Kovács autó, aaa autó, autó lekérdezés

Ormos István Duna Autó. Az Óbuda szívében lévő vállalat alapítása Ormos István és Hámori László nevéhez kötődik akik a kezdetektől aktív szerepet vállaltak a cég működésében. Bérautó szolgáltatásunkkal biztosan nem marad autó nélkül a szervizelés ideje alatt sem.

Keszlethiany Lehet A Hetszemelyes Kocsikbol Kaoszra Szamit Az Egyik Legnagyobb Kereskedo Penzcentrum
Keszlethiany Lehet A Hetszemelyes Kocsikbol Kaoszra Szamit Az Egyik Legnagyobb Kereskedo Penzcentrum from www.penzcentrum.hu

Mitsubishi haszongépjármű értékesítési pontból egy 18 márkát forgalmazó és 21 márkaszervizt üzemeltető autós nagyhatalommá nőtte ki magát a Duna Autó Zrt. Hámori László és Hámori Szilvia vették át a Duna Autó Zrt. A tulajdonjog a vérszerinti örökösökre száll az operatív irányítást azonban egy háromtagú igazgatóság veszi át.

Tulajdonjogát akik a kialakított stratégiának megfelelően inkább a háttérből ügyelik majd a folyamatokat.

Hámori László és Hámori Szilvia vették át a Duna Autó Zrt. Az Óbuda szívében lévő vállalat alapítása Ormos István és Hámori László nevéhez kötődik akik a kezdetektől aktív szerepet vállaltak a cég működésében. Tulajdonjogát akik a kialakított stratégiának megfelelően inkább a háttérből ügyelik majd a folyamatokat. Hámori László és Hámori Szilvia vették át a Duna Autó Zrt.