Autó Viasz

Kovács autó, aaa autó, autó lekérdezés

Autó Viasz. Belső takarítás Külső takarítás Ingyenes kiszállás Ajándék viasz takarítás Egyedi megállapodás. Vízlepergető impregnáló hatású autó viasz 750 ml Szépségápolás autóknak Ideális a használata bármilyen személygépjárműnél A viasz védi az autó fényezését és még csillogóbbá teszi Vízlepergető impregnáló hatással rendelkezik Te is a.

Turtle Wax Folyekony Viasz Karnaubaviasz 300 Ml Motorolaj
Turtle Wax Folyekony Viasz Karnaubaviasz 300 Ml Motorolaj from olajshopnet.hu

Vízlepergető impregnáló hatásHasználatával fényes csillogó karosszéria érhető el. Viaszok Külső tisztítás Autóápolási termékek autókozmetika és autómosó felszerelések alkatrészek és egyéb kiegészítők. A viaszolt kocsi ragyogó fényét akár 3 hónapig is megtartja és megkönnyíti az autó mosását is.

A felhasználók számára a minőség és a biztonság valamint a maximális környezeti kompatibilitás a Max Lehner AG legfontosabb prioritása.

A félkemény viasz bármely festett magasfényű használati tárgyon használható vízlepergető hatása még a fürdőkádban csempefelületeken is nagyon előnyös. A viaszolt kocsi ragyogó fényét akár 3 hónapig is megtartja és megkönnyíti az autó mosását is. A legjobb autó sampon viasz. A legjobb viasz samponok 3.